Ga Je Ergens Heen? Gebruik Deze Tips Om Te Helpen!

Reizen kan zo’n uitputtende ervaring zijn. Zo uitputtend dat soms wanneer we terugkeren naar huis, we zijn blij om terug te komen naar het normale leven. Maar leiden tot een reis kan leuk en spannend zijn, gevuld met een beetje anticipatie en een heleboel voorbereiding. Hier zijn enkele dingen om te overwegen wanneer u van plan bent om uw volgende reis te nemen.

Als u door Europa reist, profiteer dan van hun uitstekende spoorwegsysteem. In plaats van naar elk van je bestemmingen te vliegen, vlieg je alleen naar je eerste stad en spring je vervolgens op de trein. Het is niet alleen veel betaalbaarder, maar door over land te reizen, krijgt u zeker een geweldige blik op het gebied buiten uw grote stadsstops.

Om goede deals te vinden voor uw vliegtarief, moet u ervoor zorgen dat u prijzen krijgt van zoveel mogelijk bedrijven. Reserveren op het Internet moet u geld besparen: de meeste reisbureaus nemen een Commissie op hun verkoop. Overweeg het nemen van een route met verschillende stops en veranderingen als het goedkoper is.

Wanneer u zich in een vreemd land bevindt, drinkt u een fles water. Landen over de hele wereld behandelen hun water anders dan anderen. Terwijl het water heel goed veilig is om te drinken, kan het ook additieven hebben die je lichaam niet gewend is, wat pijnlijke problemen op de weg kan veroorzaken. Speel het veilig.

Hotel Stationery is een geweldig souvenir, en hotels rekenen u niet voor het nemen van het. De hotels beseffen dat hun briefpapier is een vorm van reclame voor hen, dus als je het te nemen en te gebruiken, je doet ze een plezier. De meeste hogere-end hotels hebben prachtige briefpapier, dus snap het! Ze het niet erg.

Als je op een road trip gaat, neem dan een extra liter water mee. Hoewel je misschien denkt om flessen water mee te nemen, zou je waarschijnlijk niet denken aan het meenemen van een kruik. Een gallon water kan nuttig zijn voor het poetsen van je tanden, het wassen van kleverige spullen uit je handen, enz. Je weet nooit wanneer je nodig hebt om je handen te wassen en niet dicht bij een rust stop of erger, om in de buurt van een walgelijke rust stop.

Kom niet per ongeluk op iemand terug. Altijd controleren om te zien wat de persoon achter je doet, en beleefd vragen of je Recline alvorens te doen. Als u uw stoel zonder waarschuwing terugplaatst, resulteert dit in gemorste drankjes, kapotte laptops en gewonde passagiers, zodat u er zeker van zijn dat ze niets belangrijker doen.

Wanneer u met het vliegtuig reist, zorg er dan voor dat u schoenen draagt die gemakkelijk te verwijderen zijn. Je zult je schoenen moeten verwijderen om door de veiligheid te gaan, dus het dragen van slip-on of velcro schoenen zal je toelaten om ze snel te verwijderen. Zodra ze uit de scanner komen, zul je in staat zijn om ze snel te vervangen en op je weg.

Als u met de lucht reist, selecteert u uw rij zorgvuldig om ervoor te zorgen dat uw Carry-on tas in het bovencompartiment kan passen. Vliegtuigen worden meestal aan boord in een groep van vijf of tien rijen, dus een rij met een hoger nummer kan op de eerste plaats komen. Probeer ook zo snel mogelijk in de instap lijn te komen; Zodra de groep voor je is gestopt met de lijn, ga je gang en sta achter hen. Je groep wordt waarschijnlijk aangekondigd voordat je aan de voorkant komt. Hoe sneller je in staat bent om op het vliegtuig te komen, hoe waarschijnlijker het is dat er nog ruimte zal zijn voor je tas.

Wanneer u in het buitenland reist, u zoeken naar souvenirs op ongebruikelijke plaatsen. Het is steeds moeilijker geworden om souvenirs te vinden die zijn gemaakt op de plaats die u bezoekt. Probeer te kijken in supermarkten, briefpapier winkels en hardware winkels. U zult dingen vinden die mensen in het gebied daadwerkelijk gebruiken en de verpakking zal uniek zijn voor uw bestemming.

Jetlag is een veelvoorkomende neveneffect van reizen tussentijd zones. Er is geen manier om het volledig te vermijden. Maar, als je jezelf gehydrateerd te houden, het kan helpen, omdat sommige van de bijwerkingen van de jetlag zijn gerelateerd aan het gedehydrateerd. Als u alcohol, thee, koffie en cafeïehoudende dranken vermijdt en veel water drinkt tijdens uw vlucht, dan zou dat moeten helpen.

Als u deze tips op zijn plaats zet, u zoveel frustraties, angsten en slapeloze nachten vermijden die samen met het plannen van een reis komen. U er zeker van zijn dat u klaar bent en bereid bent op de dag van vertrek. Het is niet nodig om zo veel tijd te besteden aan zorgen.